“Een mooie en duurzame samenwerking”

Zoek je voor het schilderwerk en het onderhoud van jouw organisatie een mooie en duurzame samenwerking? Dan zit je bij ons goed. Of je nu een organisatie, een woningcorporatie, een projectinrichter of aannemer bent, samen werken aan een mooie en duurzame leef- en werkomgeving is ons op het lijf geschreven. Dit kan eenmalig, maar ook op basis van een langlopende samenwerking zijn.

Zo leveren we bijvoorbeeld voor projectinrichters een waardevolle bijdrage aan de realisatie van sfeervolle leef- of werkomgevingen en zorgen we voor een woningcorporatie of onderneming dat een pand in goede conditie blijft. Met veel enthousiasme en plezier werken wij aan uiteenlopende projecten, variërend van groot tot kleine opdrachten en van kortlopende tot langlopende projecten.

Zakelijke schilderwerk

Voor diverse type opdrachtgevers voeren wij schilderwerk en onderhoudswerk uit; van woningcorporaties, projectinrichters tot aannemers en vastgoedbeheerders. Dit kan een eenmalig schilderwerk zijn of schilderwerk middels een meerjarenonderhoudsplan. We gaan voor een mooie en duurzame samenwerking, net als in ons schilderwerk. Ook voor jouw organisatie gaan we graag aan de slag met de volgende werkzaamheden:

  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • Sauswerk
  • Spuitwerk
  • Glasvezel-, decoratief- en fotobehang
  • Houtrot reparaties en vervangingen
  • Overige onderhoudswerkzaamheden

Als organisatie kun je rekenen op schilderwerk en onderhoudswerk van de beste kwaliteit. We werken met gediplomeerde en vakkundige schilders die uitsluitend werken met eersteklas materialen en de meest moderne schilderstechnieken.

Neem contact met ons op voor een nadere kennismaking of opdrachtbespreking of vraag direct een offerte bij ons aan. Voor mooi en duurzaam schilderwerk gaan wij ook voor jouw organisatie graag aan de slag.