‘Kies voor mooi én duurzaam’

Je woning is een kostbaar bezit en dat wil je goed onderhouden. Vakkundig schilderwerk helpt daarbij. Het maakt je bezit mooier én duurzamer. Of het nu gaat om je kozijnen, je deuren, je wanden of je trap, al jouw schilderwerk voeren we vakkundig en met veel liefde voor ons vak voor je uit.

Schilderwerk bestaande woningen

Prettig wonen doe je in een woning waar je je thuis voelt, waar de omgeving aangenaam en comfortabel is. De sfeer en uitstraling van je leefomgeving speelt daarbij een belangrijke rol. Een juiste kleurstelling en een goed onderhouden woning draagt bij aan het prettige leefklimaat. Als erkend schildersbedrijf maken we jouw leefomgeving graag mooier en duurzamer.

Kies voor materialen, kleuren en structuren die bij jou en je woning passen. Of het nu gaat om de buitenkant of de binnenkant van je woning, we geven jouw woning graag de gewenste uitstraling. Geheel nieuw of op basis van goed onderhoud. Qua onderhoud is het verstandig het schilderwerk eens in de vijf jaar te inspecteren. Zie je loszittende verf, beschadigingen, blaasjes of houtrot, dan is je woning toe aan een schilderbeurt. Afhankelijk van de conditie kun je voor een kleine of grote schilderbeurt kiezen. Met een kleine of grote schilderbeurt maken we je woning weer mooi en duurzaam. Wil je het schilderwerk meer verspreid laten uitvoeren, dan kun je kiezen voor een meerjarenonderhoudsplanning. Hiermee verdeel je het onderhoud en het schilderwerk over meerdere jaren. Zo blijft je woning altijd in topconditie.

Schilderwerk nieuwbouw woningen

Wanneer je een nieuwe woning krijgt, wil je een perfecte start maken. Goed schilderwerk, behangwerk, saus- en/of spuitwerk is dan erg belangrijk. Je wilt direct een goede basis voor de toekomst, je wilt de werkzaamheden netjes uitgevoerd hebben en dat je nieuwe leefomgeving de juiste sfeer krijgt.

Als professioneel vakschilder helpen wij je graag aan de realisatie van een mooie en duurzame leefomgeving. Je kunt bij ons terecht voor deskundig advies over materialen, kleuren en technieken. Of het nu gaat om glasvezelbehang, decoratief behang, fotobehang, sauswerk, spuitwerk of schilderwerk, we hebben op ieder vlak uitgebreide kennis en kunde in huis. Nadat je een weloverwogen keuze gemaakt hebt, gaan we met veel plezier en enthousiasme voor je aan de slag met de uitvoering. We zorgen allereerst voor een uitstekende ondergrond die een perfecte basis vormt voor de toekomst. Daarna gaan we aan de slag met het aanbrengen van eigenlijke laag. Een voortreffelijke start van je nieuwbouw woning.

De volgende werkzaamheden kunnen wij voor je uitvoeren:

  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • Sauswerk
  • Spuitwerk
  • Glasvezel-, decoratief- en fotobehang
  • Houtrot reparaties en vervangingen
  • Overige onderhoudswerkzaamheden

Je schilderwerk voeren we met de beste kwaliteit uit. Zo gebruiken we uitsluitend materialen van het hoogste niveau en zijn we vertrouwd met de modernste schilderstechnieken. Je kunt rekenen op vakkundig schilderwerk, een uitstekende service en een heldere prijsstelling.

We komen graag bij je langs voor een inventarisatie van de werkzaamheden. Ook geven we met alle plezier een persoonlijk advies over kleuren, materialen en onze gebruikte technieken. Maak een afspraak of vraag een offerte aan. We maken je woning graag mooier én duurzamer.